miercuri, 4 martie 2009

Mai mult despre cum sa daruim

ASCHF–R Filiala Bucuresti - Centrul de zi AURORA
Str. Tepes Voda nr. 86
Cod fiscal: 5110799
Bucuresti, sector 2 IBAN: RO 42 BRDE 441 SV 145 4880 4410
Telefon/fax: 021/ 322 BRD – Groupe Societe Generale – Ag. CAROL e-mail: centrul.aurora@yahoo.com www.czaurora.roSe apropie perioada in care avem “datoria” de a depune declaratia pe venit global, pentru anul 2008!

Va prezentam cateva date despre ce inseamna virarea a 2%, catre un ONG!

2% …? Din impozitul tau?… Pentru un ONG?

Poti face asta! Pentru cei mai putin norocosi, pentru cei care au mare nevoie.

Pentru copiii cu dizabilitati din Centrul de zi AURORA!

Cu toţii suntem preocupaţi de greutăţile de zi cu zi.
Există oameni care au responsabilităţi şi probleme speciale.
Există părinţi care trăiesc drama de a avea un copil cu dizabilitati!

Ei merită o şansă!

De fapt nu faceti sponsorizari sau donatii, nu dati nici un leu in plus. Pur si simplu spune-ti statului ca 2% din munca ta sa nu fie pierduta in neantul bugetului de stat, ci alegeti sa fie folosita in beneficiul copiilor cu dizabilitati.
Va implicati social si aratati ca va pasa! De comunitate, de semeni!
Fiţi alături de noi în încercarea de a le oferi acestor copii şansa de a ieşi din casă şi de a fi incluşi într-un sistem de educaţie.

Costul de funcţionare al unui centru de zi nu este diferit faţă de costul altei structuri pentru copii: şcoala, gradiniţă…

Pe langa celelalte lucruri firesti pe care si le doreste un copil la aceasta varsta(jucarii…jocuri..) copiii cu dizabilitati isi doresc sa mearga … sa vorbeasca… sa se joace…. Indiferent cat ne-ar fi noua, adultilor, de greu, trebuie sa avem intelepciunea si sa ne gandim ca de fapt ei poarta povara … si totusi zambesc! Putem insa sa-i ajutam si dumneavoastra puteti sa ne sprijiniti in aceasta munca!

Va rugam sa multiplicati si sa transmiteti acest mesaj colegilor, prietenilor, familiei dumneavoastra….

Formularul pe care il atasam este deja completat cu datele noastre, dv. aveti de completat datele personale si de semnat. Puteti sa depuneti dumneavoastra declaratia sau puteti sa ne-o retrimiteti prin posta iar noi le depunem la fiecare admninistratie.

Va multumim!

Eugenia Lica