sâmbătă, 27 decembrie 2008

Pentru 2009

Pentru 2009 nu îmi doresc decât Îndrăzneală.

Îmi doresc să îndrăznesc să mă rup de tot ce mă doare, să alung din viaţa mea oamenii care îmi fac rău, să nu îmi mai pese ce cred alţii despre mine, să îndrăznesc să mă iubesc pe mine mai presus de orice iar fericirea mea să rămână mereu primul task de pe listă.

Îmi doresc să nu mai tremur în miez de noapte pentru promisiunea făcută. Îmi doresc să pot să mă iert atunci când nu îmi pot ţine promisiunea şi, mai mult decât atât, să am îndrăzneala de a nu mai promite nimic.

Îmi doresc să nu mai plang de mila/grija celor pe care îi cred mai năpăstuiţi decât mine pentru ca, în final, să nu mă simt iar păcălită. Îmi doresc să pot îndrazni să întorc capul în cealaltă parte şi să-i reamintesc inimii lecţiile deja învăţate.

Îmi doresc să îndrăznesc să încalc preceptele copilăriei, să nesocotesc sfatul bunicii, şi să nu mai cred că "bine faci, bine găseşti".

Vreau să îndrăznesc să îmi urmez, fără crâcnire, ţelurile, unul după altul, şi să nu mă opintesc de nimic.

Vreau să fiu iubită, iubită, iubită pentru că merit, pentru că pot şi pentru că ştiu.

6 comentarii:

  1. toate cele bune si sa ti se indeplineasca dorintele in 2009!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc pentru 2009 INTELEPCIUNE! Sa nu mai sufar pentru lucrurile pentru care deja am suferit. Sa nu mai privesc cu regrete in urma,pentru ceea ce am facut sau nu am facut. Sa nu doresc pentru altii ceea ce imi dioresc pentru mine. Sa nu ma plang, fiindca am ceea ce am pentru ca asa am cerut. Sa rad mai mult la soare, la stele, la zborul fluturelui, la firul de iarba care creste. Sa ma privesc in oglinda si sa ma vad desteapta, frumoasa, implinita. Sa stiu ca merit tot cee este mai bun pentru mine, pentru ca eu sunt cea mai importanta. Sa fiu mereu tanara, entuziasta, activa si fericita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dan, iti multumesc! Sa se implineasca si dorintele tale nerostite

    RăspundețiȘtergere
  4. Floriana, categoric meriti toate acestea. La multi ani! Sa se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc tot ce e mai frumos pe lume si un 2009 plin de realizari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragele mele, va doresc doar ceea ce imi doresc si mie. Si credeti-ma...e numai de bine!

    RăspundețiȘtergere