vineri, 28 mai 2010

I am in denial


Universul a luat-o la vale, ţara se ridică în picioare, elevii tropăie a protest, locurile de muncă au intrat la apă, angajatorii au primit apă la moară iar angajaţii nu ştiu dacă au bani ca să moară.

Şi totuşi, mie îmi miroase a primăvara. La ora 5 dimineaţa păsărelele cântă la fereastra mea larg deschisă. Frunzele copacilor mi-au îngropat fereastra şi vecinii de vizavi nu se mai zgâiesc la mine. Păşesc uşoară în fuste de vară, mă rotesc, halei-hap, şi rostuiesc o mie de trebuşoare până la apariţia lunii.

În tramvai îmi zâmbesc bluze înflorate, la tarabe florile şi fructele cântă şi încântă, şepcuţe şi pălării au invadat strada, iar eu croşetez planuri mii.

Nu mi-am pierdut minţile! Doar că nu mă mai uit la TV dar nici în portofel. Promit că o să învăţ să trăiesc cu necesarul minim şi o să supravieţuiesc.

5 comentarii:

 1. Buna Anne!!
  Credeam ca doar eu nu ma mai uit la TV si ca doar eu ma mai bucur de primavara cand totul e negru prin tara ....
  Multumesc pentru ceea ce scrii.
  Ionelia

  RăspundețiȘtergere
 2. Anne, cam asta imi pare si mie reteta: fata TV si fara cautat in portofel. Ce ramane pe langa asta e chiar viata noastra, pe care de cele mai multe ori nici nu o mai bagam in seama.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga Vlad, sunt onorata. Ce articol ati preluat?
  Este uimitor ca desi nu scriu pe acest blog de ceva timp, sunteti interesati de mine

  RăspundețiȘtergere
 5. foarte frumos articolul l-am citit cu multa placere , emana optimism

  RăspundețiȘtergere