luni, 9 noiembrie 2009

Sex


Wow! Nici mie nu-mi vine să cred că am pus titlul ăsta.

La 20 de ani orice pronunţare a cuvântului amintit îmi înroşea obrajii, mă umilea... Sexul nu avea, atunci, nicio legătură cu dragostea. Iar eu iubeam nebuneşte, cu versuri, lacrimi amare înfundate în pernă, jurnale groase rostuite care prin te miri ce cotlon ascuns de privirile indiscrete, iubeam deznădăjduit şi neîmplinit.

Mai târziu, chiar destul de târziu faţă de trend, când sexul a intrat în viaţa mea, nu i-am acordat nici timpul şi nici importanţa cuvenită.

Nu ştiu de unde mi se trage chestia asta. Când eram copil acasă nu ascultam pe la uşi şi nu mă uitam pe gaura cheii, deşi sora mea mai mare era mereu iniţiatoare de astfel de aventuri. Totuşi, îmi amintesc că din când în când, cam rar ce-i drept, uşa dormitorului părinţilor se închidea temporar peste noapte. Altfel, ei dormeau cu uşa deschisă la camera ca să ne vegheze pe noi, cei patru neastâmpăraţi.

Astăzi, când şi eu am copil, sunt total descoperită şi nepregătită. Dorm în fiecare noapte cu uşa de la dormitor deschisă şi veghez fiecare scâncet. Am uitat să port lenjerie de noapte sexi şi mi-e şi cam frig, mă trezesc la fiecare oră să învelesc şi să dezmierd odrasla şi mă tem că orice alt tip de activitate ar tulbura liniştea nopţii. Ce-i drept, nici propuneri sau invitaţii nu am prea primit.


Mă uitam la un film vineri seară si două personaje se certau. Unul dintre personaje concluzionează sec şi concis : mergi acasă şi fă sex cu nevasta.

Fiori reci m-au trecut pe spinare. Cum ar fi să-i spună asta şi şeful soţului meu? :)

2 comentarii:

  1. Ehei, as scrie un comentariu despre copii si sex, dar mi-e atat de somn ca nu mai vad bine tastele. Dar lasa ca imi revin si ma intorc, sa incingem o dezbatere pe tema propusa :) Te salut cu mult drag.

    Amalia

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam pe toate site-urile acest subiect de tabu. Inca mai avem prejudecat sau privim sexul intr-un mod vulgar, nu ca pe un lucru care ar trebui sa ne umple viata intr-un mod placut.

    RăspundețiȘtergere